Ombygning i Silkeborg

Vi hos Gjern Tømreren tilbyder dig altid fleksibelt og professionelt tømrerarbejde. Dette gælder uanset arbejdet størrelse eller opgaveform. Heriblandt i forbindelse med tilbygning, nybyg eller ombygning i Silkeborg. Det er naturligt for os at sætte en stor ære i at udføre vores arbejde med stor professionel tilgang og til yderst fair priser. Vi har stor erfaring og vi sikrer dig altid en høj kvalitet.

Ombygning i Silkeborg

Skal du i gang med ombygning af eksempelvis din bolig, skal du gøre dig nogle grundige overvejelser vedrørende arkitekturen og form. Ombygningen skal stemme overens med den vision du har for din bolig eller virksomhed. Skal den være unik, eller blende ind i omgivelserne? En masse spørgsmål skal stilles når du skal have lavet en ombygning.

Hvad skal funktionaliteterne være? Hvordan skal lyser falde ind? Hvilke materialer skal anvendes? Alle overvejelser skal være på plads, og her står vi blandt andet til rådighed med vores megen erfaring. Du kan altså altid spare med os. Vi går ind for en grundig rådgivning og sikrer at du er godt klædt på.

Hensyn til din ombygning

Ingen af os holder af støj fra arbejdsgener. Vi sørger naturligvis for at minimere støj, så beboere og naboer kan holde ud at blive boende under vores arbejde. På den måde er du også sikret glade naboer efterfølgende.

Kontakt os for at høre om vores muligheder.

Kontakt os

Få et godt tilbud

Du kan kontakte os her
Gjern Tømreren ApS
Svostrupvej 15, 8883 Gjern
22 46 77 01
gjerntoemreren@gmail.com
Følg med op facebook

Få et godt tilbud

Du kan kontakte os her
Gjern Tømreren ApS
Svostrupvej 15, 8883 Gjern
22 46 77 01
gjerntoemreren@gmail.com
cross-circle