Tilbygning i Silkeborg og omegn

Vi hos Gjern Tømreren sætter stor pris på en skøn tilbygning. Det betyder ikke at prisen skal være sat derefter naturligvis. Nogle gange er en tilbygning bare vejen frem. Måske ønsker du mere plads i huset til et evt. ekstra børneværelse, kontor, udestue eller noget helt fjerde. De typiske mål for en tilbygning ligger på mellem 20m2 og 80m2. Det kan herudover ofte være et godt alternativ til nybyggeri eller ombygning. Det giver en øget funktionalitet i huset og er ofte medvirkende til at drive prisen op ved et senere salg.

Vores tilgang til tilbygning i Silkeborg

Overvejer du en tilbygning i Silkeborg – så overvej størrelsen, arkitekturen bag og det generelle formål ved tilbygningen. Det skal naturligvis kunne tilpasses de eksisterende omgivelser samt tilføjes som en naturlig del af huset. Det samme gælder indvendigt.

Det er vores tilgang at her skal være klare forventninger til projektets omfang og hvordan dette bedst muligt skal løses. For at skabe de mange glæder og fordel

Skal du i gang med ombygning af eksempelvis din bolig, skal du gøre dig nogle grundige overvejelser vedrørende arkitekturen og form. Ombygningen skal stemme overens med den vision du har for din bolig eller virksomhed. Skal den være unik, eller blende ind i omgivelserne? En masse spørgsmål skal stilles når du skal have lavet en ombygning.

Hvad skal funktionaliteterne være? Hvordan skal lyser falde ind? Hvilke materialer skal anvendes? Alle overvejelser skal være på plads, og her står vi blandt andet til rådighed med vores megen erfaring. Du kan altså altid spare med os. Vi går ind for en grundig rådgivning og sikrer at du er godt klædt på.

Hensyn til din tilbygning

Ingen af os holder af støj fra arbejdsgener. Vi sørger naturligvis for at minimere støj, så beboere og naboer kan holde ud at blive boende under vores arbejde. På den måde er du også sikret glade naboer efterfølgende.

Kontakt os for at høre om vores muligheder.

Kontakt os

Få et godt tilbud

Du kan kontakte os her
Gjern Tømreren ApS
Svostrupvej 15, 8883 Gjern
22 46 77 01
gjerntoemreren@gmail.com
Følg med op facebook

Få et godt tilbud

Du kan kontakte os her
Gjern Tømreren ApS
Svostrupvej 15, 8883 Gjern
22 46 77 01
gjerntoemreren@gmail.com
cross-circle