Tagarbejde i Silkeborg og omegn

Vi hos Gjern Tømreren sætter stor pris på et skønt tag. Hvem gør ikke det? Det betyder ikke at prisen skal være høj, for at kvaliteten er i top. Nogle gange skal et tag efterses og sættes i stand for at holde i flere år. Andre gange kræver tagarbejde, at man sætter nyt tag på. Det kan være i forbindelse en større opgradering, en tilbygning, eller noget helt tredje.

Vores tilgang til tagarbejde i Silkeborg

Overvejer du at få lavet tagarbejde, så gør dig også nogle overvejelser omkring størrelsen, arkitekturen bag og det generelle formål ved tagarbejdet. Det skal naturligvis kunne tilpasses de eksisterende omgivelser samt tilføjes som en naturlig del af huset. Det samme gælder indvendigt.

Det er vores tilgang at her skal være klare forventninger til projektets omfang og hvordan dette bedst muligt skal løses. For at skabe de mange glæder og fordele.

Skal du i gang med tilbygning af eksempelvis din bolig, skal du gøre dig nogle grundige overvejelser vedrørende arkitekturen og form. Det nye tag skal stemme overens med den vision du har for din bolig eller virksomhed. Skal den være unik, eller blende ind i omgivelserne? En masse spørgsmål skal stilles når du skal have lavet en ombygning.

Hvad skal funktionaliteterne være? Hvordan skal lyser falde ind? Hvilke materialer skal anvendes? Alle overvejelser skal være på plads, og her står vi blandt andet til rådighed med vores megen erfaring. Du kan altså altid spare med os. Vi går ind for en grundig rådgivning og sikrer at du er godt klædt på.

Hensyn til dit nye tag og tagarbejde

Ingen af os holder af støj fra arbejdsgener. Vi sørger naturligvis for at minimere støj, så beboere og naboer kan holde ud at blive boende under vores arbejde. På den måde er du også sikret glade naboer efterfølgende.

Kontakt os for at høre om vores muligheder.

Kontakt os

Få et godt tilbud

Du kan kontakte os her
Gjern Tømreren ApS
Svostrupvej 15, 8883 Gjern
22 46 77 01
gjerntoemreren@gmail.com
Følg med op facebook

Få et godt tilbud

Du kan kontakte os her
Gjern Tømreren ApS
Svostrupvej 15, 8883 Gjern
22 46 77 01
gjerntoemreren@gmail.com
cross-circle