Udskiftning af døre og vinduer i Silkeborg og omegn

Vi hos Gjern Tømreren sætter stor pris på et flotte og indbydende døre og vinduer. Hvem gør ikke det? Andre gange kræver tagarbejde, at man sætter nyt tag på. Det kan være i forbindelse en større opgradering, en tilbygning, eller noget helt tredje.

Vores tilgang til udskiftning af døre og vinduer i Silkeborg

Overvejer du at få lavet udskiftet døre og/eller vinduer, så gør dig også nogle overvejelser omkring størrelsen og materialet. Det skal naturligvis gerne passe ind i de eksisterende rammer og føles som en naturlig del af huset. Udvendigt såvel som indvendigt.

Skal du i gang med tilbygning af eksempelvis din bolig, skal du gøre dig nogle grundige overvejelser vedrørende arkitekturen og form. De nye døre og vinduer skal formentlig stemme overens med det visuelle udtryk som din tilbygning. Det samme gør sig gældende hvis du skal have renoveret eller skiftet dit tag. Vi kan hjælpe dig med en klar plan for hvordan det visuelle udtryk skal være – i forlængelse af hinanden.

Hvad skal funktionaliteterne være? Hvordan skal lyser falde ind? Hvilke materialer skal anvendes? AHer kan du med fordel drage nytte af vores mangeårige ekspertise. Du er mere end velkommen til at spare med os. Vi går ind for en grundig rådgivning og sikrer at du er godt klædt på.

Hensyn til dit udskiftning af døre og vinduer

Ingen af os holder af støj fra arbejdsgener. Vi sørger naturligvis for at minimere støj, så beboere og naboer kan holde ud at blive boende under vores arbejde. På den måde er du også sikret glade naboer efterfølgende.

Kontakt os for at høre om vores muligheder.

Kontakt os

Få et godt tilbud

Du kan kontakte os her
Gjern Tømreren ApS
Svostrupvej 15, 8883 Gjern
22 46 77 01
gjerntoemreren@gmail.com
Følg med op facebook

Få et godt tilbud

Du kan kontakte os her
Gjern Tømreren ApS
Svostrupvej 15, 8883 Gjern
22 46 77 01
gjerntoemreren@gmail.com
cross-circle